Nageti kaņepju kažokā
🌱 Smalcinātas kaņepju sēklas
🥩 Vistas fileja
🌾 Kviešu milti (likt 1 ēd.k.miltu uz 3 ēd.k.kaņepju sēklām)
🥚 1 ola
🧂 Sāls, pipari un citas garšvielas pēc vēlmes
🍸 Eļļa (cep diezgan lielā daudzumā, lai
apņem
)
Pagatavošana:
1.
Sagriez fileju strēmelēs, sajauc kaņepju sēklas ar miltiem, atsevišķi sakuļ olu ar garšvielām.
2.
Tad lej pannā eļļu, uzkarsē, apviļā vistu miltos, olā un atkal miltos.
3.
Cep kamēr gatavs un tas notiek diezgan ātri.
Vari pamērcēt kādā mērcītē, piemēram, ķiploku mērcē (majonēze + krējums+sasmalcināta ķiploka daiviņa).