Kaņepju proteīna enerģijas bumbiņas
Sastāvdaļas:
🌱
1/2 glāze kaņepju proteīna pulvera
🤎 1/2 glāze dateļu bez kauliņiem (apmēram 8-10 dateles)
🥜 1/4 glāze riekstu sviesta (piemēram, mandeļu vai zemesriekstu sviests)
🌱
Lobītas kaņepju sēklas apkaisīšanai
🧂
Šķipsniņa sāls
Pagatavošana:
1. Virtuves kombainā sablendē dateles bez kauliņiem, līdz izveidojas lipīga pasta. Jums var būt nepieciešams nokasīt virtuves kombaina malas, lai nodrošinātu, ka tās vienmērīgi sajaucas.
2.
Pārlejiet gatavo pastu citā traukā.
3. Pievienojiet bļodā kaņepju proteīna pulveri, riekstu sviestu un papildu sastāvdaļas, piemēram šķipsniņu sāls.
4.
Visas sastāvdaļas sajauc kopā, līdz tās ir labi izmaisītas. Ja maisījums šķiet pārāk sauss, varat pievienot vēl nedaudz riekstu sviesta, lai iegūtu vēlamo konsistenci.
5. Maisījumu liek ledusskapī uz apmēram 15-30 minūtēm, lai vieglāk veidot bumbiņas.
6. Pēc atdzesēšanas paņemiet nelielas maisījuma porcijas un ar rokām saveliet tās kumosa lieluma bumbiņās. Pielāgojiet izmēru atbilstoši savām vēlmēm.
7.
Novietojiet kaņepju proteīna bumbiņas uz paplātes vai šķīvja un ievietojiet ledusskapī vēl 15–30 minūtes, lai tās sacietē.
8.
Kad maisījums ir ledusskapī un izveidots kumosa lieluma bumbiņās, varat pievienot lobītas kaņepju sēklas apkaisīšanai.
9.
Kad tās ir sastingušas, pārnesiet proteīna bumbiņas hermētiskā traukā un uzglabājiet ledusskapī ilgākam glabāšanas laikam.