Kaņepju-plūmju keksiņi
Sastāvdaļas apmēram 15-18 keksiņiem:
🌱 70g kaņepju sēklu proteīna pulvera
🌾
160g griķu miltu
🥄
2 ēd.k. cukura
🍑
200g plūmju ievārījuma
🥣
½ tēj.k. cepamā pulvera
🥚
2 olas
💧
Ūdens apmēram 200-300ml
🧈
3 ēd.k. augu eļļas vai 50g izkausēta sviesta
🧬 Liofilizētas odziņas
☁️
Pūdercukurs un dekori pēc izvēles
Pagatavošana:
1.
Kaņepju proteīna pulveri, griķu miltus, olas, cukuru, eļļu vai sviestu, cepamo pulveri sajauc, pievienojot ūdeni līdz vidēji šķidras mīklas konsistencei.
2. Pievieno plūmju ievārījumu un sajauc, lai masa būtu viendabīga.
3.
Lej silikona keksu formiņās un cep apmēram 18 minūtes 180 grādos, atdzesē un izņem no formiņām.
4. Pārkaisa ar drupinātām liofilizētām zemenēm/avenēm, pūdercukuru.