Burgerīši ar kaņepju proteīnu

Sastāvdaļas 4 burgeriem:

🌱 Kaņepju sēklu proteīns ap 30-40g

🍔  4 sēklu vai burgeru maizītes
🍅 Svaigs tomāts
🥫 Tomātu mērce
🥬 Salātlapas
🥩 Cāļa filejas maltā gaļa 400g
🧂 Himalaju sāls
🧄 Buljona kubiciņš
🥚 3 olas

Pagatavošana:

1. Cāļa filejas malto gaļu sajauc ar vienu olu, pievieno himalaju vai citu sāli un buljona kubiciņu. Veido 4 palielas, plakanas kotletes un cep uz lēnas uguns pēc iespējas mazākā eļļas daudzumā.
2. Apcep divas olas (ja vēlies, var cept 4 nelielas).
3. Apakšējai bugera maizītei uzliek 2 tēj.k. tomātu mērces, virsū liek kotleti, salātlapu, cepto olu, svaigu tomātu, virspusē vēl nedaudz tomātu mērces vai citas mērces pēc ieskatiem.