Vistas filejas strēmeles ar lobītām kaņepju sēklām
Sastāvdaļas 2-3 vidējām porcijām:
🐔 400g vistas filejas strēmelītes
🧀 30-40g rīvēts cietais siers
🧀 40g krēmsiera
🧅 buljona kubiciņš
🥗 piedāvu salāti - zaļumi, tomāti, etiķis
Pagatavošana:
1. Vistas gaļu apcep nelielā eļļas daudzumā vai bez eļļas, pievieno 1 buljona kubiciņu.
2. Kad vista gatava, pievieno krēmsieru un rūpīgi maisa, lai tas izkūst, tad uzber cieto sieru un lobītas kaņepju sēklas.
3. Sagatavo piedevu salātus.
4. Servē un pasniedz! Vienkārši, sātīgi un gardi. Ēdienreizē būs bagāta ar olbaltumvielām. Droši pievieno arī ogļhidrātus pēc vēlmēm.