Uzkodas no kaņepēm jūsu svētku reizēm
Svētku laiks ir brīdis, lai dalītos priekā, smieklos un gardos ēdienos ar mīļajiem. Gatavojoties svinībām apsveriet iespēju savai ēdienkartei pievienot dažas unikālas uzkodas ar kaņepēm. Šie ēdieni ne tikai priecē garšas kārpiņas, bet arī ievieš barojošus elementus svētku reizēs. Iedziļināsimies dažās vienkāršās receptēs, kas liks jūsu viesiem sajūsmināties!
1. Spinātu un artišoku mērce ar kaņepēm
Sastāvdaļas:
1 glāze svaigu spinātu, sasmalcinātu
1 glāze konservētas artišoki, sasmalcināti
1/2 tase krēmsiera
1/4 tase kaņepju sēklu eļļas
1/4 tase rīvēta parmezāna siera
2 ķiploka daiviņas, maltas
Sāls un pipari pēc garšas
Tortilju čipsi vai maize pasniegšanai
Norādījumi:
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 350 ° F (175 ° C).
Maisīšanas traukā sajauciet krēmsieru, kaņepju sēklu eļļu, ķiplokus un parmezānu. Sajauc līdz vienmērīgai massai.
Ielieciet spinātus un artišokus, pēc garšas ar sāli un pipariem.
Pārlejiet maisījumu uz cepešpannas un cepiet 20-25 minūtes, līdz tas kļūst burbuļojošs un zeltains.
Pasniedziet siltu ar tortiljas čipsiem vai maizes šķēlēm.
Šī krēmkrāsas mērce ir apburošs klasiskās virtuves pavērsiens!
2. Kaņepju sēklu gvakamole
Sastāvdaļas:
2 gatavi avokado
1/4 tase kaņepju sēklu
1 mazs sīpols, smalki sagriezts
1 tomāts, kubiņos
1 laima sula
Sāls pēc garšas
Svaigs koriandrs (pēc izvēles)
Norādījumi:
Bļodā ar dakšiņu samīca avokado līdz vienmērīgai massai.
Samaisiet kaņepju sēklas, sīpolus, tomātus, laima sulu un sāli. Maisa, līdz tas ir labi apvienots.
Ja vēlaties, izrotājiet ar cilantro un pasniedziet ar tortiljas čipsiem vai dārzeņu nūjiņām.
Šī dinamiskā gvakamole piešķir barojošu stimulu un apmierinošu kraukšķīgumu!
3. Ar kaņepēm pildīti mini pipari
Sastāvdaļas:
12 mini saldie pipari, pārgriezti uz pusēm un izņemtas sēklas
1 glāze krēmsiera vai vegānu siera
1/2 tase kaņepju sēklas
1 tējkarote kūpinātas paprikas
Sāls un pipari pēc garšas
Norādījumi:
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 375 ° F (190 ° C).
Bļodā sajauciet krēmsieru, kaņepju sēklas, kūpinātu papriku, sāli un piparus līdz vienmērīgai massai.
Katru piparu pusi piepildiet ar maisījumu un novietojiet tos uz cepešpannas.
Cep 15-20 minūtes vai līdz paprika ir mīksta.
No kaņepēm gatavotu uzkodu ienešana svētku pasākumos ne tikai piešķir unikālu pieskārienu, bet arī veicina veselīgu svētku norisi. Šīs receptes ir vienkārši pagatavojamas un tās var baudīt ikviens neatkarīgi no tā, vai viņi ir pieredzējuši kaņepju cienītāji vai izmēģina to pirmo reizi.
Paaugstiniet savas svētku maltītes ar šīm gardajām un barojošajām iespējām un sagatavojieties pārsteigt savus viesus! Lai iegūtu vairāk kaņepju produktu un idejas, apmeklējiet mūsu interneta veikalu.