Svētku dzērieni ar kaņepēm: iesildieties ar barojošiem malkiem
Sasildieties ar bagātīgu un krēmīgu kaņepju karsto šokolādi, kas ir lieliski piemērota aukstajiem ziemas vakariem. Šis mierinošais dzēriens ir viegli pagatavojams un pilns ar uzturvielām!
Sastāvdaļas:
2 glāzes piena (vai augu piena)
2 ēdamkarotes nesaldināta kakao pulvera
2 ēdamkarotes kaņepju sēklu eļļas
2 ēdamkarotes kļavu sīrupa vai saldinātāja pēc izvēles
Šķipsniņa jūras sāls
Putukrējums vai zefīri pildījumam (pēc izvēles)
Norādījumi:
Mazā katliņā karsē pienu uz vidējas uguns, līdz tas ir silts (bet ne vārās).
Saputojiet kakao pulveri, kaņepju sēklu eļļu, kļavu sīrupu un jūras sāli, līdz tie ir labi sajaukti.
Turpiniet karsēt vēl vienu minūti, nepārtraukti maisot.
Lej krūzēs un pēc vēlēšanās pārlej ar putukrējumu vai zefīriem. Izbaudiet savu garšīgi bagātīgo kaņepju karsto šokolādi!
2. Svētku kaņepju smūtijs
Sāciet savu dienu ar dinamisku un barojošu kaņepju smūtiju, kas pārņem garšu un svētku noskaņu.
Sastāvdaļas:
1 banāns (svaigs vai saldēts)
1 glāze spinātu (svaigu vai saldētu)
1 ēdamkarote kaņepju proteīna pulvera
1 ēdamkarote kaņepju sēklu eļļas
1 glāze mandeļu piena (vai piena pēc izvēles)
1/2 tējkarotes kanēļa
Ledus kubiņi (pēc izvēles)
Norādījumi:
Visas sastāvdaļas sajauc blenderī.
Blendējiet līdz vienmērīgai un krēmīgai konsistencei, pēc vajadzības pielāgojot konsistenci ar vairāk piena vai ledus.
Lej glāzē un virsū pārkaisa ar kanēli. Izbaudi savu veselīgo svētku smūtiju!
3. Kaņepju tēja ar garšvielām
Lai iegūtu nomierinošu un aromātisku dzērienu, izmēģiniet kaņepju tēju ar garšvielām, kas apvieno kaņepju labvēlību ar siltām garšvielām.
Sastāvdaļas:
2 tases ūdens
1 šķipsna kaņepju lapu zaļās tējas (vai 1 tējas maisiņš)
1 ēdamkarote kaņepju sēklu
1 kanēļa standziņa
1-2 šķēles svaiga ingvera
Medus vai saldinātājs pēc garšas (pēc izvēles)
Malciņš kaņepju piena (pēc izvēles)
Norādījumi:
Katliņā uzvāra ūdeni.
Pievienojiet zaļo tēju, kaņepju sēklas, kanēļa standziņu un ingveru. Vāra uz lēnas uguns apmēram 5 minūtes.
Izkāš tēju krūzītē un pēc vēlēšanās saldina ar medu. Lai iegūtu papildu krēmīgumu, pievienojiet malciņu kaņepju piena.
Malkojiet un izbaudiet savas garšvielu kaņepju tējas siltās, nomierinošās garšas!